Serviciu client

Produsele de îngrijire personală comercializate pe www.diafancosmetics.ro sunt create în laboratorul propriu, în loturi mici și sunt testate periodic în laborator autorizat de Ministerul Sănătății.

Uniunea Europeană prin comisiile locale (Ministerul Sănătății) impune realizarea și notificarea unui Dosar pentru Produsul Cosmetic pentru fiecare produs realizat, conform EC 1223/2009. Dosarele aferente produselor Diafan Cosmetics SRL sunt păstrate la sediul social al firmei.

Ingredientele noastre sunt aprobate pentru utilizarea în produse naturiste, nu au efecte toxice și sunt eficiente în dozele în care au fost încorporate în produs. Diafan Cosmetics respectă regulile de bună practică de fabricație, testează periodic produsele realizate, conform procedurilor de lucru interne. Ingredientele și produsele finite sunt păstrate în condiții corespunzătoare, ferite de razele directe ale soarelui, în recipiente de sticlă violet anti-UV, intacte, la loc răcoros.

Magazinul nu este responsabil pentru deteriorarea și efectele nedorite ale produselor care au fost păstrate sau utilizate altfel decât în condițiile menționate pe site sau pe ambalaj.

Magazinul nu poate fi făcut responsabil pentru efectele utilizării produselor comercializate pe site, inclusiv pentru efectele utilizării eronate sau în alte scopuri ale acestora. Este responsabilitatea fiecărui utilizator în parte să decidă dacă un produs și modul său de utilizare i se potrivește sau nu.

Eventualele pagubele ale utilizatorilor în urma achiziționării produselor de pe www.diafancosmetics.ro se compensează de către magazin în limita prețului de cumpărare a produselor.

1. Precauții

Informațiile publicate pe site nu reprezintă sfaturi medicale și nu constituie un înlocuitor al acestuia. Persoanele cu probleme de sănătate trebuie să consulte medicul.

Este necesar ca persoanele în vârstă, cu piele sensibilă sau cu probleme de sănătate și femeile însărcinate  să folosească cu precauție produse precum uleiuri esențiale, substanțe active și alte produse de pe site și să informeze imediat medicul cu privire la orice efect secundar constatat.

Nu lăsați produsele la îndemâna copiilor, chiar dacă le sunt destinate. Folosirea acestora de către copii se face sub supravegherea unui adult responsabil.

2. Validitatea ofertei și prețul produselor

Ofertele şi produsele Diafan Cosmetics sunt oferite în condițiile respectării prevederilor termenilor și conditiilor și sunt disponibile în limita stocului. Din acest motiv Diafan Cosmetics își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă. Diafan Cosmetics va anunța clientul de indisponibilitatea unui produs comandat, clientul având posibilitatea de a accepta sau de a refuza comanda parțială. Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.

Prețurile produselor prezentate includ TVA (dacă este cazul) și nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Se consideră valabil prețul sau oferta din momentul plasării comenzii, indiferent de eventualele modificări ulterioare ale prețurilor. Preţurile produselor pot fi modificate fără nicio comunicare prealabilă.

În magazinul online, acordăm diferite tipuri de reduceri. Orice cod de reducere poate fi utilizat o singură dată, cu excepția cazului în care este prevăzut în mod explicit altfel. În cazul folosirii multiple în mod abuziv, vânzătorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere. Promoţiile şi reducerile nu se pot cumula cu alte promoţii şi reduceri

existente în magazinele de prezentare Diafan Cosmetics.

2. Comanda online

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

Comanda se face prin sistemul nostru de comenzi, prin completarea formularului de comandă. Vă rugăm să verificaţi datele introduse, nu se mai fac modificări pe comanda odată lansată.

Pentru informații legate de comandă poate fi apelat numărul de telefon 0741 559933 de luni până vineri, între orele 8-16, sau se poate trimite un email la adresa diafancosmetics@gmail.com.

Prin finalizarea comenzii clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

În cazul în care un client își modifică datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele în derulare existente la acel moment, își păstrează datele definite/acceptate de către client înainte de momentul modificării.

Diafan Cosmetics poate denunța automat comanda efectuată de către client, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele cazuri:

a. Nu există produsele pe stoc;

b. Plata nu este finalizată;

c. Datele furnizate de către client, pe site, sunt incomplete sau incorecte

d. Activitatea clientului pe site poate și/sau produce daune de orice natură de partea Diafan Cosmetics și/sau partenerilor acestuia

e. Există una sau mai multe comenzi confirmate şi neridicate.

După trimiterea comenzii veți primi un e-mail de confirmare comandă. Acest e-mail confirmă faptul că această comandă a fost preluată de sistem și va fi prelucrată.

Plasarea unei comenzi online implică acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare, a prețurilor produselor și a costurilor de transport. Plasarea unei comenzi pe acest site, cu acceptarea termenilor și condițiilor de livrare și plată de aici, se consideră CONTRACT LA DISTANȚĂ între consumator și Diafan Cosmetics. Contractul la distanță intră în vigoare de la momentul primirii de către consumator a mesajului de confirmare a comenzii, aplicându-se astfel definițiile cuprinse în O.UG. nr. 34/2014 art. 2. Contractul la distanță este denumit în cuprinsul acestui document Contract și acestuia i se anexează, dar fără a se limita la, prezentele Termeni și Condiții.

Comenzile plasate de luni până vineri vor fi prelucrate în maximum 48 de ore de la primirea acestora iar comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică vor fi prelucrate în fiecare zi de luni. În situația în care aceste date se modifică, noile termene vor fi anunțate atât pe site cât și în comunicarea electronică.

În cazul în care coletele prezintă urme de deteriorare (pachet rupt, desfăcut etc.) vă recomandăm să refuzaţi ridicarea coletului şi să ne comunicaţi acest lucru la adresa de email diafancosmetics@gmail.com.

După deschiderea coletului, în cazul în care acesta conţine produse deteriorate, sau nu corespund cu produsele facturate vă rugăm să ne contactaţi în 24 de ore de la primirea coletului la adresa de email diafancosmetics@gmail.com și să atașați o poză cu produsele sau coletul.

3. Modalități de plată. Acordul privind plata

Opțiunile de plată diferă în funcție de țara de livrare. În cazul în care țara de livrare este România sunt disponibile toate formele de plată prezentate mai jos, iar în cazul în care țara de livrare este alta decât România, plata se va putea realiza doar prin ordin de plată sau online.

Modalitățile de plată sunt: ramburs, ordin de plată sau online:

a. Ramburs prin Curier

b. Ordin de plată

s.c. Diafan Cosmetics s.r.l

str. Calistrat Hogaș, nr 23, Alba Iulia, România.

Nr. reg. com.: J01/439/2022
CUI 45947510
Cont în lei:
RO04BTRLRONCRT0CG5714701

Banca Transilvania

În cazul în care plata se realizează prin Ordin de plată, livrarea produselor se va realiza doar după înregistrarea acesteia.

c. Online